Yeni BMW 8 Serisi Yakında Yola Çıkıyor!

0
4060

Heyecanla beklenen BMW 8 Serisi için ilk haberler yayılmaya başladı…

BMW markasının ürettiği her otomobil, her dönemde dikkat çekmeyi başarıyor. Markanın amiral gemisi BMW 8 serisi de uzun süredir, heyecanla bekleniyor.

18 yıl sonra Alman otomotiv devi BMW, 8 serisini yeniden BMW tutkunlarının beğenisine sunuyor. Yaklaşık bir yıldır, ‘BMW 8 Serisi nasıl olacak’, ‘BMW 8 Serisi ne zaman çıkacak’ soruları otomotiv sektöründe konuşuluyor. Sonunda markadan resmi bir açıklama geldi ve 2018 Model BMW 8 Serisi ile ilgili bilgiler açıklandı bile.

Yeni Serinin Duyurusu Yapıldı!

BMW markası, dünya genelinde ilgili kurumlara BMW 8 Serisinin konsept olarak hazır olduğu bilgisini verdi. İLk araç da keyifli bir kutlama ile tanıtıldı. Böylece tüm dünyada sayıları hiç de az olmayan BMW 8 hayranları için müjde verilmiş oldu.

Tasarımı geliştirirken BMW 6 Serisinden ilham alan yeni BMW 8 serisi, kendine özgü sertiği yine öne çıkarıyor. Bu bilgileri de sunulan konsept araçtan okuyabiliyoruz.

Yeni BMW8 Serisinin Konsept Bilgileri 

Basınla paylaşılan yeni BMW 8 fotoğrafları incelendiğinde keskin, karizmatik ve ağır başlı ama zengin bir ifade tercih edildiği görülüyor. Son model BMW 8 araçlarında baskın bir biçimde sertlik hakim. Tasarım dilinde vurgulanan bu sertlik, araçların çok daha havalı ve karizmatik olmasını sağlamış.

2018 BMW 8 Serisi Coupe İle Başlıyor!

BMW 8 Serisi Coupe versiyonu ile satışa çıkmaya başlayacak. 2018 Model BMW 8 Coupe, muhtemelen kendi sınıfında rekabeti fazlasıyla ileriye taşıyacak. 21 inç büyüklüğünde jantlar, böbrek ızgara yapısı ilk dikkat çekenler arasında.

Ayrıca karbonfiber difüzör de önemli ayrıntılar arasında. BMW, 2018 model 8 serisinde keskin hatları öne çıkarmış demiştik. Coupe modelde görülen ince far ekibi de bu tasarım dilini destekliyor.

Yeni BMW 8 Coupe İç Mekan

İç mekanda kullanılan tasarım dili, bildiğimiz BMW yapısından biraz ayrışıyor. Öncelikle ön koltuklarda sürücü ile yolcu keskin bir biçimde birbirinden ayrılmış görünüyor. Yatay bir çizgi tasarımda vurgulanarak bu ayrım netleştirilmiş. Multimedya ekran da yukarıdan aşağı doğru bir bütünlük sunan konsola eklenmiş. Burada hem çok şık hem de çok kullanışlı bir yapı hedeflenirken adeta düzenli olma becerisi sergilenmiş.

Yeni BMW 8 Motor Özellikleri Nasıl?

Yapılan açıklamalar henüz motora dair detaylı bilgi vermiyor. Ancak, tasarımda ve dijital entegrasyonda kullanılan başarılı dil muhtemelen motor performansına da yansımıştır diye düşünmek yanlış olmaz. BMW 8 serisinin güçlü bir rekabet yaratacağı konu başlıklarından biri de kesinlikle motoru ile ilgili olacaktır.

BMW marka araçları ve özellikle de BMW 8 Serisini daha yakından tanımak için arabam.com BMW Test Sürüşü İçeriklerine göz gezdirebilirsiniz.

Eğer hayalinizde BMW almak varsa BMW 8 Serisi fiyatları için ilanları inceleyebilir, hangi modelin size uygun olduğuna karar verebilirsiniz. BMW fiyatları, hem ikinci el hem de sıfır kilometre araç ilanlarında size önemli bir yardım sağlayacak, hangi aracı alacağınız konusunda fikir vererek arama kriterlerinizi daraltmanıza ve istediğiniz araca odaklanmanıza yardımcı olacaktır.

BMW 8 Serisi Hakkında 

Çok sevilen ve kendine otomobil tarihinde ciddi bir yer edinen BMW8 serisi, ilk kez 1989 yılında piyasaya sürülmüş. En son 1999 model BMW 8 araçları yollarda gördük. Çok sevilen ve bu eski modelleri bile ikinci el araba piyasasında büyük talep gören, tabiri caizse, ‘kendine has bir havası olan’ BMW 8 araçları şimdi yeni bir makyajla karşımızda.

*Yukarıda belirttiğimiz bilgilere ek olarak markadan gelen açıklamaya göre verilen tüm detaylar konsept araç için. Yani henüz herşey tamamlanmamış. Özellikle de motor bilgisi bu nedenle paylaşılmıyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here