Arabanı arabam.com’a değerinde Trink sat! İkinci elde hızlı araç satışının yollarını arıyorsanız tek yapmanız gereken arabam.com’a girmek ve Trink sat! ile ücretsiz fiyat teklifi almak. Böylece tüm araç satış işlemlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik oto ekspertiz de dahil olmak üzere tüm süreç ücretsiz! Yalnızca araç ödemesini yapıp noter işlemlerini gerçekleştirin, paranız 15 dakikada cebinize gelsin!

arabamcom trink sat

Trink sat! Süreçleri Nasıl İşler?

arabam.com tarafından yürütülen Trink sat!, araç sahiplerinin hızlı, güvenli ve değerinde araç satmasını sağlayan bir hizmet. Bu avantajlı 2. el araç satış sistemi üç ana adımdan oluşuyor:

1. Ücretsiz Fiyat Teklifi: Aracınızın bilgilerini, arabam.com Trink sat! sayfası üzerinden sisteme girerek ücretsiz fiyat teklifi alın.
2. Ücretsiz Ekspertiz Randevusu: Fiyatı beğendiğiniz takdirde size en yakın arabam.com oto ekspertiz şubesinden  randevu alarak aracınızı incelemeye götürün.
3. Hızlı Satış ve Ödeme: Araba belirtilen özelliklerde ise noter satışı sonrası araç bedeli 15 dakika içinde hesabınıza yatırılsın!

Trink sat! Avantajları

Trink sat! hizmeti, ek maliyetlerle uğraşmadan ve riskleri minimize ederek hızlıca araç satabilmenize imkan tanıyor. Bu sayede alıcı ararken amortisman ve enflasyon farkı gibi ek masraflarla uğraşmanıza gerek kalmıyor.

Doğru Fiyat

arabam.com tarafından kullanılan Trink sat! algoritması, aracınızın değerini belirlerken boya, değişen, hasar durumu ve piyasadaki arz talep dengesi gibi pek çok önemli unsuru dikkate alıyor. Böylece en isabetli fiyat aralığını belirleyerek hızlı ve değerinde araç satmanıza yardımcı oluyor.

Güvenli ve Zahmetsiz

İlan verme ve galeriye satış gibi alternatif yolları tercih ettiğinizde belirli riskleri de göz önünde bulundurmanız gerekiyor. arabam.com sizi bu risklerden koruyarak zaman kaybetmeden aracınızı satmanıza yardımcı oluyor. Zahmetsiz ve güvenli satışın yanı sıra zamandan da büyük ölçüde tasarruf edebiliyorsunuz.

Esnek Süreç

Size pek çok yönden kolaylık sunan Trink sat!, istediğiniz aşamada satıştan vazgeçme hakkınızı da saklı tutuyor. Ekspertiz dahil tüm aşamalar ücretsiz olduğu için satışı sonlandırmak istediğinizde sizden herhangi bir ücret talep edilmiyor.

Trink sat! Noktaları

Aracınızı Trink! diye satabilmeniz için Türkiye’nin dört bir yanında Trink sat! noktaları bulunuyor. Bu şubeler hafta içi ve cumartesi günü olmak üzere 6 gün hizmet veriyor. Ancak hafta sonu noter işlemlerinin yapılamaması sebebiyle cumartesi günü fiyat teklifi verilen araçların satışı pazartesi yapılabiliyor. İşlemlerinizi hızla gerçekleştirebilmeniz için 26 farklı şehirde 60 ayrı Trink sat! noktası mevcut.

Size En Yakın Trink sat! Şubesi

trink sat sube ici

Param Gerçekten 15 Dakikada Cebime Geçiyor mu?

Trink sat! sayfasından aracınız için ücretsiz teklif alıp uygunluğa göre oto ekspertiz randevusu oluşturabilir ve aynı gün içinde satışını gerçekleştirebilirsiniz. Noter işlemleri tamamlandıktan sonra ekibimiz 15 dakika içinde ödemeyi onaylıyor ve para hesabınıza gönderiliyor. Burada zaman zaman bankaların transfer süreçleri sebebiyle gecikmeler görülebiliyor. Ancak arabam.com ekiplerince yürütülen ödeme süreçleri, paranın hesabınıza hızlıca geçebilmesi için 15 dakika içinde tamamlanıyor.

Vergi mükellefi olan ve fatura kesecek araç sahipleri için ödemeler, noter satışı sonrası araç faturasının tarafımıza ulaşması ve sisteme yüklenmesi sonrasında 15 dakika içinde gerçekleştiriliyor.

Tüm Araçlar Kabul Ediliyor mu?

İkinci el satışı yapılacak araçlar için yaşa bağlı km limitleri buluyor.

  • 2010-2013: 250.000 km
  • 2014-2014: 225.000 km
  • 2015-2023: 200.000 km

Binek Ruhsatlı Araçlar

Binek ruhsatlı araçların; ilk tescil tarihinden itibaren 6 ay ve 6.000 kilometreyi doldurmuş, 2000-2023 yılları arasında üretilmiş ve yukarıda verilen km limitlerine uygun olması bekleniyor. Aracınız bu kriterlere uygunsa teklif veriliyor. Eğer araç 1.250.000 TL ve üzerinde değerlendirilirse benzinli, hibrit ve dizel arabalar için yıllık 25.000 km şartı aranıyor.

Hafif Ticari Ruhsatlı Araçlar

Hafif ticari ruhsatlı araçların ise ilk tescil tarihinden itibaren 6 ay ve 6.000 kilometreyi doldurmuş olması, 2010-2022 yılları arasında üretilmesi ve aracın yaşına bağlı olarak yukarıda verilen km limitlerine uyması bekleniyor. Çift sürgülü, komple camlı ve koltuklu minivan sınıfı kombi araçlar kabul ediliyor. Ancak yüksek tavan, uzun şasi ve panelvandan dönüşümlü araçlar Trink sat! alım kriterlerinin dışında kalıyor.

arabamcom sube gorseli

Satışı Engelleyen Durumlar

  • Aracın vergi/ceza borcunun olması
  • Araç üzerinde haciz/ipotek bulunması
  • Araç ruhsat sahibinin veya vekalet verdiği kişinin noter sürecine katılmaması
  • Araç ruhsat sahibinin, aracı 15 günden daha az bir süre önce satın almış olması
  • Muayene geçerlilik süresinin 30 günden az olması
  • Yedek anahtar ve kullanım kılavuzunun olmaması (Araç almamıza engel olmaz ancak fiyat revize edilir)
  • Aracın ağır hasarlı/pert geçmişinin olması
  • Aracın komple boyalı, değişenli veya işlemli olması
  • Araç airbag işlemli/açmış olması
  • Araçta arıza lambası yanması
  • Araç LPG’li ise ruhsata işli olmaması
  • Araca modifiye yapılmış olması

Sel/su kaydı olan, km’sine müdahale edilmiş, motor arıza veya uyarı ışıklarından herhangi biri yanan araçlar Trink sat! süreçlerine kabul edilmez.

Ekspertiz Sonrası Fiyat Değişir mi?

İnternet sitesi üzerinden aldığınız teklifin geçerli kalabilmesi için verdiğiniz tüm bilgilerin doğru olması gerekiyor. Ekspertiz kontrollerinde, beyanlarınızdan farklı bulgular ortaya çıktığında fiyat teklifi revize ediliyor. Bilgilerde bir farklılık tespit edilmezse sistemde verilen teklifle aracınız hemen satın alınıyor.

Verilen fiyat teklifi 1 iş günü süresince geçerli. Birinci günden sonra tekrar fiyat almak isterseniz yeniden bilgilerinizi girerek o günün piyasa koşullarına uygun fiyat teklifini alabilirsiniz. Hızlı değişen piyasa koşulları sebebiyle aynı fiyatın teklif edileceğinin garantisi bulunmuyor. Dilerseniz araç satış bedeli için bir hafta içinde 3 defa teklif alabilirsiniz.

“Trink” diye Araç Satmak için Hemen Fiyat Teklifi Alın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here