Shell Rimula yenilendi

0
931

Ağır vasıtalara yönelik dizel motor yağı Shell Rimula, gelişmiş motor koruması ve verimlilik artışı sağlamayı amaçlayan yeni Ekstra Dinamik Koruma Teknolojisiyle ve ambalajıyla yenilendi.

Shell, ağır vasıtalara yönelik dizel motor yağı Shell Rimula’yı, değişen müşteri ihtiyaçları doğrultusunda, formülasyonundan ambalajına kadar baştan aşağıya yeniledi.

Euro 4, 5 ve 6 standartlarındaki dizel motorlar için uygun olan Shell Rimula’nın yeni formülü, Shell’in 40 yıllık Ar-Ge çalışmaları sonucunda geliştirdiği, doğalgazdan motor yağı üretmesini sağlayan patentli “PurePlus Teknolojisi” ile “Uyumlu Katık Teknolojisi”nin birleşimi olan “Ekstra Dinamik Koruma Teknolojisi”ni içeriyor. Shell doğalgazdan madeni yağ üretmesini sağlayan “PurePlus Teknolojisi”ni 2014 yılında, binek araçlara yönelik motor yağı Shell Helix’in formülünü yenilemek için kullanmış ve büyük başarı sağlamıştı.

Bu teknolojiler, tüm hava şartlarında kusursuz koruma ve daha uzun motor ömrü, uzun yağ değişim aralıkları ve yakıt tasarrufunu da beraberinde getiren bir ürün ortaya koyuyor. Shell Rimula, yeni formülünde bulunan Ekstra Dinamik Koruma Teknolojisi sayesinde, daha gelişmiş motor koruması ve verimlilik artışı sağlıyor.

Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak, yenilenen Shell Rimula’nın, ürünü kullananlara sağlayacağı avantajlara dikkat çekerek, “Müşteri beklentilerini karşılamayı ve ötesine geçmeyi hedefleyen hizmet anlayışımızı, en son teknolojiyle geliştirdiğimiz ürünlerimizle destekliyoruz. Ürünlerimizi yüksek teknolojimizle yenileyerek müşterilerimizin elde ettiği faydayı artırmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle madeni yağ pazarında tercih edilen bir markayız” dedi.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here