Bentley Continental GT, El İşçiliği Harikası!

0
4350

Bentley, tamamen el işçiliği ile araba üreten bir otomobil markası.. Bu sebeple premium araç algısını başka bir boyuta taşıyarak, dış tasarımda hissettirdiği algıyı iç mekanda gerçek anlamda kusursuz olarak sunabiliyor. Kişiselleştirme detayları konusunda oldukça fazla seçeneğe yer veren firma, müşterilerini özel hissettirmeyi başarıyor.

Elbette fiyatlarını düşününce, müşterileri sınırlı sayıda kaldığı için, daha detaylı ve işçilik anlamında özel çalışmalar yapabiliyorlar.

Bentley

Bugün sizler için Bentley Continental GT modeli ve Bentley’in özellikleri ile ilgili bir içerik hazırladık. Premium bir içerik okumak için, yazıları kaydırmaya devam edin.

1Bentley, 4 Kilometrelik İplik Kullanmış.

Tasarım ile başlayacak olursak, Gerçek anlamda bir sanat eseri ile karşı karşıya olduğunuzu söyleyebiliriz. Fazlasıyla şık olan bu tasarım, V8 ve V12 seçenekleri ile gerçekten güçlü motorlara kombinleniyor.

Ön far grubunda kullanılan tasarım ve kristalize dokunuşlar gerçekten etkileyici bir detay olmuş. Süspansiyon sistemi konusunda daha önce yaşamadığınız bir deneyime hazır olun.

Hem bir yarış arabası hem de bir konfor abidesine sahip olabilmek, sanırım sadece Bentley için geçerli bir durum haline geliyor.

Bentley

Alüminyum malzemelerin yoğun olarak kullanıldığı araç, hem hafif hem performanslı.

“Sade ve şık” kavramları üzerinden tasarlanan Bentley modelleri, performans olarak ise bir o kadar dinamik ve kışkırtıcı.

Bentley

Vakumlu kapıların kullanıldığı modelde, rüzgar sesi diye bir konu gündeme gelmiyor. 250 KM/H hızla gitseniz dahi… 🙂

Kişisel olarak seçim yapabildiğiniz pek çok seçenekle beraber, örnek olarak; aracınızın iç kısmında tamamen kırmızı renkleri tercih edebiliyorsunuz.

Bentley

Elbette böyle bir opsiyon seçimi size ortalama olarak 10,000 Avro maliyet çıkartıyor.

Evet biz bu opsiyon yerine araba alırız dediğinizi duyar gibiyiz. 🙂

Bentley Continental modeli için, aracın iç kısmında 4 kilometre uzunluğunda bir iplik kullanımı söz konusu.

Bentley

Evet! 4 kilometre ve 310.670 adet dikiş yer alıyor ve tamamen el işçiliği ile yapılıyor.

Elbette teknoloji ve donanım anlamında, fazla bir söze gerek yok.

Tabi ki aklınıza gelen her teknoloji var.

Bentley, kullandığı derileri Avusturya’dan alıyor. Bunun sebebi, Avusturya bölgesindeki hayvanların çitlerin olmadığı bölgelerde otlanmasından kaynaklı, derilerinde çizilmeler olmuyormuş.

Bu Sebeple Bentley derilerin kusursuz olması adına böyle bir detaya da yer veriyor.

507 Hp güç üreten çift turbolu ve V8 olan motor 3993 CC güce sahip bir ünite.

4,8 saniye 0-100 değerleri ile aracın yakıt tüketimi ortalama 15 litrenin üzerinde ve performanslı kullanımlarda 30 litreye kadar çıkabiliyor.

İkinci El Bentley İlanları

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here