Pek çok markanın yeni teknolojilerini tanıtma fırsatı bulduğu 2023 CES Fuarı’nda; yeni “Verge TS Ultra” da tanıtıldı. Elektrikli motosiklet dış görünüşüyle oldukça dikkat çekiyor. Motosikletin siyah üzerine kombine edilmiş renkleri sayesinde görünümü oldukça etkileyici duruyor.

Sıra dışı bir tasarıma sahip olan motosiklet aynı zamanda elektriklidir. Motosiklet daha öncesinde Milan Motorcycle Show’da gösterilmişti; fakat 2023 CES Fuarı kapsamında -Ultra- versiyonuyla daha iyi bir şekilde tekrar sunuldu.

Verge TS Ultra Teknik özellikleri;

Verge TS Ultra sadece görünüş olarak dikkat çekmiyor. Özellikleriyle de göz dolduruyor. Verge TS ve TS Pro’ya göre daha iyi veriler sağlıyor. Örneğin; Verge TS, 107 beygirlik bir elektrikli motora sahipti. Ayrıca 4,5 saniyelik 0-100 km/s hızlanma süreleri mevcuttu. Fiyatı ise 26,900 dolar civarındaydı. Verge TS Ultra ise daha iyi bir performansa sahip;

  • 201 beygir maksimum güç,
  • 1.200 Nm tork,
  • 359 kilometre maksimum menzil,
  • Maksimum hızı 200 km/s,
  • 0’dan 100 km/s hıza 2,5 saniyenin altında ulaşıyor.
  • Ayrıca DC hızlı şarj seçeneğini mevcut ve 25 dakikada %85 dolum imkanı sağlıyor.

Yeni Verge TS Ultra

Tork değeri motosikletler için oldukça iddialıdır. Fiyatı ise diğer modellerine oranla biraz daha yüksektir. Elektrikli motosiklet’in 45 bin dolar civarında olacağı da bilgiler dahilindedir. Motosikletin ilk teslimatlarının ise 2023 bahar ayında olacağı söyleniyor.

Son olarak eğer bu başlığımızı beğendiyseniz; “Elektrikli Motosikletler Hakkında 5 Efsane” içeriğimize de göz atın.

Kaynak-1

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here