Yapılan bir araştırmaya göre, Türkiye’de açık ara en popüler araba boyasının beyaz olduğunu, ardından siyah, gri ve gümüşün geldiğini gösterdi. Çok az insan farklı renkler tercih ediyor. 2022’nin en iyi seçilen 10 yeni araba rengi sizi bu sıkıcı renklerden kurtaracak.

Gösterişli portakallar, güzel maviler ve ateşli kırmızılar… Bu renkler 2022 yılında sunulan yeni boya seçeneklerinden bazılarını oluşturuyor. Ayrıca sadece üst düzey lüks arabalarda da değil! Orta segment arabalar da güzel renklerle bizimle buluşmuştu. Bir çok otomobil üreticisi beyaz veya siyahtan biraz daha heyecan verici bir şey seçmesi umuduyla renk paletlerini genişletiyor. Türkiye’de ve diğer ülkelerde satışa sunulan 2022’nin en iyi seçilen 10 yeni araba rengi sizlerle…

TOGG: Kapadokya

Yazıya TOGG ile başlasam bence hiç sorun olmaz. 2022 yılında renklerinin yayınlanmasıyla gündeme oturmuştu. Bununla beraber en sevilen rengi de hemen belli olmuştu. Detaylı bilgi için yazımıza göz atabilirsiniz. TOGG’un En Çok Sevilen Rengi Belli Oldu!

Rolls Royce: Kireç Yeşili

En İyi Seçilen 10 Yeni Araba Rengi

Rolls-Royce, bu yıl Art Basel için Kireç Yeşili halıyı serdi. Inspired by Fashion koleksiyonu için Cullinan, bu parlak yeni tonu Miami’de birkaç diğeriyle birlikte piyasaya sürdü. Ancak bu, grubun en cesuruydu. Diğer tüm renkleri bu yazımızdan bulabilirsiniz: Rolls-Royce Cullinan: Efsane Renkler

Porsche : Frozen Berry

En İyi Seçilen 10 Yeni Araba Rengi

Lüks arabalardan devam ediyoruz.  Türkiye’de pek rastlanmasa da Porsche’nin 2022 model yılı için birkaç yeni rengi var. Ancak favorilerden biri, ilk olarak Taycan’da bulunan ancak kısa süre sonra 718 Boxster ve Cayman’a da yayılan zarif Frozen Berry boyası.

Kia : Ascot Yeşili

En İyi Seçilen 10 Yeni Araba Rengi

Ascot Green, 2022 Kia serisinde özellikle Stinger’ın tepesinde yeni. Ayrıca bugüne kadar Stinger’da bulunan en iyi renk olabilir. Sportif sedanın güncellenen yelpazesine, dört silindirli model için daha keskin jantlar ve yeni siyah krom vurgular ekleyen ve stil anlayışını daha da yükselten artık standart olan GT-Line paketinin yanı sıra katılıyor. Tabi ülkemizde bu modelde sadece siyah ve beyaz renkler tercih edilmiş.

Hyundai: Shooting Star

En İyi Seçilen 10 Yeni Araba Rengi

Yeni Ioniq 5’te gerçekten sevilen iki boya var. Digital Teal’in yanı sıra mat Shooting Star kaplama, Ioniq’in fütüristik çekiciliğini daha da güçlendiriyor. Dış kısımdaki parlak gümüş vurgular ve siyah jantlarla iyi uyum sağlayan zarif, düz, koyu gümüş rengi.

Ford: Blue Ember

Ford Mustang Dark Horse, 500 beygir gücü ile şimdiye kadar yapılmış en güçlü doğal emişli Mustang olmakla kalmıyor, aynı zamanda oldukça düzgün bir boya işine sahip. Siyah vurgulara sahip bu Blue Ember dış tasarımında görücüye çıkan cesur renk tonu, Mustang’in agresif dış görünümünü güçlendirmeye yardımcı oluyor.

BMW: Thundernight Metallic

2017 yılında oldukça popüler olan bu renk 2022 yılında tekrar gündeme geldi. Ülkemizde de rastladığımız Thundernight Metallic yalnız değil. BMW Individual boya programı çok çeşitli benzersiz boya seçenekleri sunuyor. Bu rengi sunan tek BMW olduğunun bilgisini de verelim.

Volkswagen: T-Cross Turkuazı

Ülke olarak ne kadar da farklı renklere kapalı olsak da Volkswagen’ın T-Cross modelinde Turkuaz Türkiye’de geçtiğimiz yıllarda tercih edildi. Pek yeni bir renk olmasa da 2022’de popülerliği arttı. Bununla birlikte sevilen renklerden biri olmayı başardı.

Volvo: Denim Blue

En İyi Seçilen 10 Yeni Araba Rengi

Standart renklerden biri gibi görünse de farklı renkler seçmek için ülkemiz adına büyük bir adım. Ülkemizde ve Dünya’da 2022’de denim mavisi oldukça sevildi.

BMW: Nane Yeşili

Bu Nane Yeşili dış cephe, BMW’nin devasa bireysel boya seçenekleri portföyünün bir parçası. Almanya’daki BMW Welt’te görenleri şaşkına çeviren bu renk görüntülerdeki kadar göz alıcı olduğu söyleniyor.

İkinci El Araba İlanları

Trink Sat!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here