İkinci el araç piyasasında güvenli ve bilinçli alışveriş yapmak isteyenler için oto ekspertiz hizmeti vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. arabam.com olarak siz değerli kullanıcılarımıza güvenilir ve detaylı bir oto ekspertiz hizmeti sunuyoruz. Araç alım-satım süreçlerinizi daha güvenli ve şeffaf hale getiriyoruz. Peki, arabam.com oto ekspertiz hizmeti nasıl çalışır ve neleri kapsar? Gelin, bu süreci adım adım inceleyelim.

arabam.com Oto Ekspertiz Süreci

arabam.com Oto Ekspertiz hizmeti, ikinci el araçların mevcut durumunu tarafsız bir şekilde değerlendirmek ve bu bilgileri alıcı ve satıcılarla paylaşmak amacıyla sunuluyor. Bu hizmet hem alıcıların hem de satıcıların araç hakkında doğru bilgiye sahip olmalarını ve güvenli bir alışveriş yapmalarını sağlıyor. Bununla beraber arabam.com oto ekspertiz hizmetimiz, farklı ihtiyaç ve bütçelere hitap eden çeşitli paketler sunuyor. Oto ekspertiz fiyatları, paketin kapsamına göre değişiklik gösteriyor. Her paket, uzman ekibimiz tarafından titizlikle uygulanıp detaylı bir raporla sonuçlandırılıyor. Bu sayede kullanıcılarımız araç alım ve satım süreçlerinde daha bilinçli ve güvenli kararlar alabiliyor. Paketinizi seçip rezervasyonlu veya rezervasyonsuz, ekspertiz hizmetinden kolayca faydalanabilirsiniz.

arabam.com Oto Ekspertiz Şubeleri Burada!

1Randevu ve Ön Hazırlık

Randevulu ya da randevusuz olarak arabam.com Oto Ekspertiz hizmetinden faydalanabilirsiniz. Eğer randevu alarak sürece başlamak isterseniz arabam.com çağrı merkezini (0850 759 90 00), web veya mobil uygulamamızı tercih edebilirsiniz. Randevu tarihinde aracınızı belirttiğiniz ekspertiz noktasına getirmeniz yeterli olacaktır. Ekibimiz, öncelikle aracın genel bilgilerini ve geçmişini kontrol ederek sürece başlayacaktır.

2Detaylı Oto Ekspertiz

Seçtiğiniz ekspertiz paketine göre aracınızın oto ekspertizi uzman çalışanlarımız tarafından gerçekleştiriliyor. TSE tarafından kalibrasyon testlerine tabi tutulan lisanslı ve onay belgeli test cihazlarıyla araçlara kapsamlı incelemeler yapılıyor. Ortalama oto ekspertiz süresi ise 35 ila 40 dakika arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca pek çok marka ve modelin kronik problemlerine özel kontroller yapılıyor.

arabam.com Oto Ekspertiz’in Kontrol Noktaları

Seçtiğiniz oto ekspertiz paketine göre incelenecek alanlar farklılık gösteriyor. İhtiyacınız daha temel düzeyde bir kontrolse daha dar kapsamlı paketleri tercih edebilirsiniz. Ancak daha detaylı bir oto ekspertize ihtiyacınız varsa kapsamlı paketleri seçebilirsiniz. Kapsamlı arabam.com Oto Ekspertiz paketinin kontrol noktaları ise aşağıdaki gibi:

Motor Ekspertiz Yanal Kayma Testi
Mekanik Ekspertiz Dyno Testi
Kaporta/Boya Conta/Kaçak Testi
OBD/Beyin Testi Araç Detay Sorgulama
İç-Dış Elektronik Ekspertiz Değişen Parça Sorgulama
KM Sorgulama Borç Sorgulama
Hasar Sorgulama Yol Yardım/Tur Assist
Fren Testi Yol Sürüş Testi
Süspansiyon Testi

3Rapor Teslim Süreci

Oto ekspertiz sonrası tespit edilen kusurlar, fotoğraflarında yer aldığı detaylı raporlar ve açıklamalarla teslim ediliyor. Bu sayede oto ekspertiz raporunda yer alan sorunlar, hizmeti talep edenlerce daha kolay anlaşılıyor. Bu rapor, alıcıların ve satıcıların bilinçli kararlar almasına yardımcı olup güvenli bir alışveriş ortamı sağlıyor. Rapor; aracın mevcut durumu, olası sorunları ve bakım ihtiyaçları hakkında ayrıntılı bilgiler içeriyor. Premium paketin oto ekspertiz raporu örneği için buraya tıklayabilirsiniz.

Neden arabam.com Oto Ekspertiz Hizmetini Tercih Etmelisiniz?

  • Güvenilir ve Tarafsız Değerlendirme: Tüm değerlendirmelerimiz objektif ve bağımsız uzmanlar tarafından yapılıyor.
  • Detaylı ve Kapsamlı Raporlama: Aracınızın tüm detaylarını içeren kapsamlı bir rapor sunuluyor.
  • Kolay Randevu Sistemi: arabam.com üzerinden kolayca randevu alabiliyor ve hizmetlerimizden faydalanabiliyorsunuz.
  • Profesyonel Hizmet: Uzman ekibimiz, teknolojik ekipmanlarla detaylı incelemeler yapıyor.

Uzman gözünden detaylı ekspertiz için hemen randevu alın!

arabam.com Oto Ekspertiz Paketlerini İnceleyin!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here