Fransız devi Citroen, 24 Şubat tarihinde ülkemizde de gösterime girecek olan Asteriks ve Oburiks filmi ile beyaz perde de boy gösterecek. Buna göre şirket, daha önce görülmemiş bir ortaklığa imza atmış durumda. Marka, kült modeli olan 2CV’den esinlenerek bu film için bir savaş arabası tasarladı. Tasarlanan bu araba sadece 3 ayda üretildi ve filmde kesinlikle büyük bir öneme sahip olacak. Bu araç, film konseptine uygun olarak birçok özelliği bünyesinde bulunduracak. Konu ile ilgili tüm detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

Citroen, Asteriks ve Oburiks Filminde Eski Reklamına da Referans Verecek

Ünlü Fransız otomobil üreticisi Citroen, daha önce görülmemiş bir ortaklığa imza attı. Bu ortaklığa göre marka, Asteriks ve Oburiks: Orta Krallık filminde seyirci karşısına çıkacak. Film için özel konsept araç tamamlandı bile. Buna göre eski çağlarda geçen bu filmde, o dönemlere uygun olarak üretilen Citroen marka bir savaş arabası boy gösterecek. Bu gösterim esnasında ise markanın ünlü Çin Seddi reklamına da bir referans verilecek. Filmde boy gösterecek olan model, yaban domuzu midesinden yapılan süspansiyonlara, açılır tavana, Galler miğferlerinden esinlenen ve iksirle güçlendirilmiş ateşböceklerinden oluşan farlara ve Citroen logolu geri dönüştürülmüş kalkanlardan yapılan tekerleklere sahip olacak. Aslında bunu okurken beynimizde canlanan konsept oldukça ilgi çekici oldu. Bakalım filmde bizleri neler bekliyor olacak.

Diğer yandan ise marka, kült otomobili 2CV’den esinlenerek yarattığı bu savaş aracı ile şirketin DNA’sını tüm dünyaya göstermeye çalıştı. Bu otomobil hem kült modeli yeniden hatırlatacak, hem de Galler yaşam tarzını temsil edecek. Ayrıca marka bu ortaklık için film ekibine tamamı elektrikli araçlardan oluşan bir filo desteği de sağladı. Bu filoda ise 3 adet e-C4, 3 adet C5 Aircross PHEV, 2 adet e-Spacetourer, 1 adet Ami ve 1 adet e-Jumpy modelleri mevcuttu. Ayrıca şirket, çekim alanlarına özel şarj çözümlerinde de destek oldu.

Satılık Tüm Citroen Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here