Her yeni yıl geldiğinde otomotiv markaları birbirinden renkli ve yaratıcı reklamlar yayınlıyor. 2022 yılının bitmesiyle birlikte markalar yeni yıl için reklamlar yayınlamaya başladı. Yılbaşı ruhuna uygun en iyi 10 yeni yıl araba reklamlarını sizler için derledik.

10 Land Rover: Go Beyond This Christmas

Land Rover’ın 7 yıl önce yayınladığı yeni yıl reklam filminde, bir aile atkı ve eldivenlerini kuşandıktan sonra hep birlikte yola çıkıyor. Havanın kararmasıyla eve gelirken kapıyı çalıyorlar. Ardından hep birlikte şarkı söylemeye başlıyorlar.

Mercedes-Benz, her yıl olduğu gibi bu yılda yeni yıl reklamını  paylaştı. Kızağın modern bir versiyonu olarak AMG GT‘yi Nobel Baba sürüyor. Reklam filmindeki çocuk hediyesini ararken 2023 G-Wagen ile birlikte Noel Baba geliyor ve Corgi cinsi köpeği hediye ediyor.

8 Audi: Presents New Santa

Modellerini birer birer yenileyerek tamamen elektrikli model yelpazesine sahip olmak isteyen Audi, reklam filminde Noel Baba’yı da yeniden yaratmış. Reklam filminde gelenekselleşmiş Noel Baba’nın aksine zayıf, acımasız ve hediye dağıtma makinesine dönüşmüş. Bu sırada Noel Baba’ya kırmızı Audi RS5 eşlik ediyor.

7 Mercedes Benz: Snow Date

Mercedes’in 2016 yılında yeni yıl için yayınladığı reklam filmindeki baba, kar fırtınasını izlerken oğlu endişeyle onu izliyor. Akşam Mercedes’leri ile sinemanın yolunu tutarken otomobilin zorlu koşullar altında hızla ilerlediğini görüyoruz. Sinema salonuna vardıktan sonra salonun boş olduğunu gören çocuğun morali bozuluyor. Eve dönmek için arkalarını dönerken bir diğer Mercedes geliyor ve kız arkadaşı aşağı iniyor.

Dünyanın en çok satan otomobili olan Toyota Corolla, sıkıcı olarak görülse de çok sağlam bir araç olduğunu biliyoruz. Reklam filminde zorlu kış aylarında Toyota Corolla Cross dikkat çekmiş.

5 Volkswagen: Gifted Assistant

Volkswagen’in yeni yıl için hazırladığı reklam filminde kırmızı bir Tiguan kullanılmış. Reklamda kızak ile kolayca park edilirken ‘En değerli eşyalarınız için kolay ters park etme’ sloganına dikkat çekiyor.

4 Ford: A Mustang Holiday Dinner

Ford‘da 2023 yılına girerken yeni yıl reklam filmini paylaşan otomobil firmaları arasında yer aldı. Reklam filminde Ford ailesinin diğer üyeleri ile yeni yıl yemeğinde Mustang eşliğinde bir yemek masasında toplanıyorlar. Ford’un Noel yemeği reklam filminde Formula 1 şampiyonu Vaughn Gittin Jr., Baş Mühendis Ed Krenz gibi isimleri görüyoruz.

BMW’nin 4 yıl önce yayınladığı reklam filmi hala en iyilerin başında yer alıyor. Fabrikanın Noel zamanı boş ve kimse çalışmıyorken, fabrikada tek başına çalışan bir mühendis ışıkların açık olduğunu fark ederek koridora doğru yürüyor. Ardından iki tane robotun bir yılbaşı ağacını süslerken görüyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here