Modifiyeli Tesla Model Y, Novitec tarafından paylaşıldı. Alman otomobil modifiyecisi, bugüne kadar genellikle McLarens ve Ferrari modellerine ultra yüksek güçler vererek modifiye ediyordu. Fakat Novitec, bu sefer farklı bir çalışma ile karşımıza çıktı. Şirket, Tesla Model Y’yi modifiye etti. Açıkçası modifiyeli modelin oldukça hoş durduğunu kabul etmek gerekiyor. Şimdi lafı fazla uzatmadan sizler için derlediğimiz diğer detaylara göz atalım.

Novitec, Modifiyeli Tesla Model Y Üzerinde Sadece Görsel Değişiklik Yaptı

Alman modifiye şirketi Novitec, Tesla Model Y üzerinde bir modifiye gerçekleştirdi. Fakat bu modifiye çalışmasında modelin güç aktarma organlarına dokunulmadı. Bunun yerine sadece görsel ağırlıklı bir çalışma yapıldı. Novitec, modele önde bir dudak rüzgarlığı, yanlarda yan etekler ve arkada bir ördek kuyruğu rüzgarlığı ve difüzörü içeren tam bir karbon fiber gövde kiti giydirdi. Ayrıca, yüksekliği ayarlanabilen yeni spor süspansiyonlar da modele eklendi. Bu sayede modifiyeli model, tam 40 mm’ye kadar düşürülebiliyor. Ayrıca modelde ABD markası Vossen tarafından geliştirilen 22 inç dövme parçalı jantlar kullanıldı. Tüm bunların sonucunda ise modelin görünüşünün kesinlikle heyecan verici olduğunu söyleyebiliriz. Fakat yolculuk esnasında bu özelliklerin bazı konforsuzluklara neden olabileceğini de düşünmeden edemiyoruz.

Son olarak ise modelin iç mekanında da bazı değişiklikler mevcut olacak. Fakat bunlar kişisel değişiklikler olacak. Kısaca Novitec, müşteri isteğine göre istenen herhangi bir renkle ve bireysel döşeme tasarımlarıyla zarif iç mekanlar yaratacak. Tüm bunlara göre sizler modifiyeli Tesla Model Y hakkında neler düşünüyorsunuz?

Satılık Tüm Tesla Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here