Öne Çıkan CUPRA Modelleri

0
199

CUPRA’nın üstün performans ve çarpıcı tasarımla buluşturduğu öne çıkan modelleri, otomobil tutkunlarının hayallerini süsleyen harika seçenekler sunuyor.

Bu modeller arasında özellikle CUPRA Formentor, CUPRA Tavascan ve CUPRA Leon, markanın mükemmel birer temsilcisi olarak öne çıkıyor.

CUPRA Formentor

CUPRA Formentor, CUPRA markasının ruhunu en iyi şekilde yansıtan, yüksek performans odaklı bir model. Daha seçkin, çağdaş ve sportif bir tasarıma sahip olan Formentor, ustalıkla şekillendirilmiş hatları ve cesur duruşuyla göz kamaştırıyor.

Zamanın Ötesinde Bir Seçim

Farklı bir yol arayanlar için ideal bir seçenek olan Formentor, zamandan bağımsız ve modern tasarımıyla her zaman güncel kalıyor. Kaliteli ve özenle hazırlanmış iç mekanı ise en iyi sürüş deneyimini sunmak için en iyi malzemeler ve en yenilikçi teknolojiyle donatılmış.

VZ Donanımı: Gücün Zirvesi

CUPRA Formentor’un en güçlü donanımı olan VZ, adını İspanyolca “hızlı” anlamına gelen “Veloz” kelimesinden alıyor. Yüksek performanslı motor seçenekleri sunan VZ donanımı, standart olarak 19″ alaşımlı jantlar, 12″ multimedya sistemi, yarı otonom sürüş destek teknolojisi ve performans odaklı “Bucket” tip spor koltuklar ile donatılmış. Daha özel bir fren hissi için Brembo frenler de VZ donanımı ile tercih edilebiliyor.

CUPRA Formentor’un Başlıca Özellikleri

19″ Mat Siyah/Gümüş Alüminyum Alaşımlı Jantlar
Bağımsız Arka Süspansiyon
Full LED Mercekli Ön Farlar / ‘Infinite LED’ Arka Farlar / Uzun Far Asistanı
Yan Ayna Altlarında CUPRA Logolu Karşılama Işığı
Egzoz Görünümlü Arka Difüzör
Açılabilir Panoramik Cam Tavan
Sanal Pedallı Elektrikli Açılıp Kapanabilen Bagaj Kapağı
Ön ve Arka Park Sensörleri / Otomatik Park Asistanı / Geri Görüş Kamerası
Üç Bölgeli Otomatik Klima / Yarı Dokunmatik Klima Kontrol Ünitesi
10,25″ Dijital Gösterge Paneli
Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi
12” Dokunmatik Renkli Ekranlı Multimedya ve Sesli Komut Sistemi
Navigasyon Sistemi
Kablosuz Full Link (Apple CarPlay, Android Auto) / Kablosuz Şarj Ünitesi

CUPRA Formentor, gücü ve zarafeti bir araya getiren, sürüş tutkunlarının kalbini fethedecek bir model. Eğer siz de sıradanlıktan uzak, heyecan verici bir sürüş deneyimi arıyorsanız, CUPRA Formentor tam size göre.

CUPRA Tavascan

Performans odaklı bir marka olan CUPRA, çarpıcı Tavascan modeliyle elektrikli araç pazarında büyükses getiriyor. Bu dinamik CUPRA SUV coupe, cesur tasarımı heyecan verici performans ve sürdürülebilirlik taahhüdü ile harmanlıyor.

Elektriklendiren Tasarım

CUPRA Tavascan, keskin hatları ve agresif duruşuyla anında dikkat çekiyor. Aerodinamik formu sadece görünüşten ibaret değil; Tavascan’ın etkileyici menzili ve verimliliğine de katkıda bulunuyor. Markanın imzası niteliğindeki bakır vurgular ve dramatik aydınlatma öğeleri, CUPRA’nın yenilikçi ve son teknoloji tasarım anlayışını tamamlıyor.

Güç ve Performans

Tavascan, sportif görünümüne yakışır bir sürüş deneyimi sunuyor. Tek motorlu arkadan çekişli ve çift motorlu dört tekerlekten çekişli seçenekler dahil olmak üzere çeşitli güç aktarma sistemi seçenekleriyle sunulan Tavascan, yürek hoplatan hızlanma için anında elektrik torku sağlayabiliyor. Serinin en üst modelleri 7 saniyenin altında 0-100 km/sa hızlanma değerine sahip.

Menzil ve Şarj

CUPRA Tavascan, gerçek dünya kullanılabilirliği için tasarlandı. 77 kWh’lik cömert bir pil paketiyle WLTP döngüsünde 571 km’ye (355 mil) kadar etkileyici bir menzil imkanı sunuyor. Şarj etmeniz gerektiğinde, DC hızlı şarj yetenekleri pili şaşırtıcı bir hızla doldurabilir.

CUPRA Leon

Keskin hatları ve atletik duruşuyla CUPRA Leon, göz alıcı bir tasarıma ve etkileyici bir performansa sahip. Turbo beslemeli motoru ve çevik sürüş özellikleri ile sürüş keyfini zirveye taşırken, sportif detayları ile iç mekana da heyecan katıyor.

Gelişmiş Teknolojilerle Donatılmış

Dijital gösterge paneli ve bilgi-eğlence sistemi gibi gelişmiş teknolojilerle donatılan CUPRA Leon, sadece güçlü değil aynı zamanda akıllı bir seçim.

Şehirde Pratiklik Arayanlara Hibrit Seçeneği

Şehirde pratiklik arayanlar için ise, hibrit seçenekleri benzinli motorun gücüyle elektrik motorunun verimliliğini birleştiriyor.

CUPRA Leon’un Başlıca Özellikleri

18″ Mat Siyah/Gümüş Alüminyum Alaşımlı Jantlar
Full LED Mercekli Ön Farlar / ‘Infinite LED’ Arka Farlar / Uzun Far Asistanı
Yan Ayna Altlarında CUPRA Logolu Karşılama Işığı
Egzoz Görünümlü Spor Arka Difüzör
Açılabilir Panoramik Cam Tavan
Akustik ve Isı Yalıtımlı Ön Cam
Ön ve Arka Park Sensörleri / Geri Görüş Kamerası / Otomatik Park Asistanı
Üç Bölgeli Otomatik Klima / Yarı Dokunmatik Klima Kontrol Ünitesi
10,25″ Dijital Gösterge Paneli

CUPRA Leon, performans ve tasarım tutkunları için ideal bir seçim. Güçlü motorunun yanı sıra, gelişmiş teknolojileri ve konforlu iç mekanı ile de öne çıkan bu model, sürüş deneyiminizi bambaşka bir boyuta taşıyacak.

Binek araç, hafif ticari araç, ağır vasıta, endüstriyel ve deniz motorları, soğutma sistemleri alanlarında, her biri kendi sektörünün lideri konumundaki 13 uluslararası marka ve bağlı 14 ürün grubunun temsilcisi olan Doğuş Otomotiv, bireysel ve kurumsal müşterileri­ne Volkswagen Binek Araç, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda, Bentley, Lamborghini, Porsche, Volkswagen Ticari Araç, Scania, Meiller, Wielton markalarından ve bu markaların 80’in üzerinde modelden oluşan geniş bir ürün portföyü sunmak­tadır.

Güncel satılık CUPRA fiyat listesine CUPRA’nın resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here