Tam Kapanma Sırasında Evde Oynayabileceğiniz Simülasyon Oyunlar!

Global çapta etkili olan Covid-19 pandemisi sebebiyle Türkiye dahil olmak üzere birçok ülkede çeşitli tedbirler alınıyor. Pandemi koşulları nedeniyle devletler tarafından alınan tedbirler arasında yarım ve tam kapanma kararları da mevcut. Tam kapanma kararları kapsamında ülkemizdeki -belirli sektörlerde çalışan vatandaşlar haricinde- herkes günlerini evde geçirmek zorunda kaldı. Salgın sebebiyle oluşan tam kapanma dönemlerinde insanların, sosyal hayattan izole bir şekilde yaşamlarını devam ettirmesi gerekiyor. Sosyal ilişkilerin kısıtlı olduğu bu dönemde eğlenebilmek için bireysel etkinliklere yoğunlaşılması oldukça önemli. Hal böyleyken araba tutkunlarının keyifle oynadığı similasyon oyunlarını incelemek ve önermek istedik. Listelediğimiz bu similasyon oyunlarını hemen hemen her bilgisayar sisteminde rahatlıkla oynayabilirsiniz. İşte tam kapanma dönemi için 3 similasyon oyun önerisi!

Tam Kapanma Dönemi İçin 3 Similasyon Oyun Önerisi;

Euro Truck Similator 2

Similasyon severlerin yakından bildiği Euro Truck Similator 2, tam kapanma dönemi iyi bir seçenek olabilir. Oyunun çıkış tarihi biraz eski olsa da periyodik olarak yapılan güncelleştirmeler sayesinde ETS 2, günümüzde de keyifle oynanabilecek bir similasyon seçeneği. Özellikle ağır ticari araçlara meraklıysanız ve gerçeğe yakın bir sürüş deneyimi yaşamak istiyorsanuz ETS 2 tam size göre bir oyun olacaktır. Tam kapanma dönemini, Avrupa’nın çeşitli ülkelerine yapacağını sevkiyatlar ile hızlı bir şekilde geçirebilirsiniz.

Tam Kapanma Dönemi İçin 3 Similasyon Oyun Önerisi

Bus Similator 18 

Yine similasyon oyunlara ilgisi olanların dikkatini çekebilecek türde bir oyun olan Bus Similator 18, pandemi döneminde yaşadığımız tam kapanma günlerini keyifli geçirmenizi sağlayacaktır. Kendi programınızı ve günlerinizi oluşturarak otobüs kullanabildiğiniz oyunda, şehrin sokaklarını gezerek yolcu taşımacılığı yapıyorsunuz. Bu similasyon ile otobüs kullanmayı dijital bir biçimde deneyimleyebilirsiniz. Ek olarak, Bus Similator 18’in güncel versiyonu olan Bus Similator 21’in de bu sene içerisinde piyasaya sürüleceğini ekleyelim.

Tam Kapanma Dönemi İçin 3 Similasyon Oyun Önerisi

City Car Driving

Gerçeğe yakın bir otomobil kullanma deneyimi yaşamak isteyenlerin vazgeçilmez oyunu City Car Driving’i de bu listeye rahatlıkla ekleyebiliriz. Sürücü adaylarına, ehliyet sınavı öncesinde önerilen bir similasyon olan City Car Driving, gerçek bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Trafik kurallarına uyarak, manuel vites otomobil kullanabileceğiniz bu oyun ile tam kapanma dönemi oldukça keyifli geçecektir.

Tam Kapanma Dönemi İçin 3 Similasyon Oyun Önerisi

Satılık İkinci el Arazi, SUV, Pick-up ilanları

Sokağa Çıkma Yasağı İkinci El Otomotiv Piyasasını Nasıl Etkiler?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here