Ana Sayfa Genel Volkswagen’in Elektrikli Araçları Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Volkswagen’in Elektrikli Araçları Hakkında Bilmeniz Gerekenler

0
662

Volkswagen’in Elektrikli Araçları Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Dünya’nın en çok araç satan ikinci otomobil üreticisi olan Volkswagen’in elektrikli araçları hakkında bilmeniz gerekenler! Volkswagen 15.Mart.2021’de elektrikli araç stratejisini açıklaması için özel bir etkinlik oluşturmuştur. Volkswagen, yarın (15 Mart) gerçekleştireceği ilk Güç Günü’nü dijital platform üzerinden duyurdu. Alman otomobil üreticisi, Tesla ve onun Pil Günü’nden büyük ölçüde ilham almaktadır. Volkswagen’in özellikle batarya açısından projelerini ve gelecekteki elektrikli araçlarla ilgili gelecek planlarını duyurması beklenmektedir. İşte Volkswagen Güç Günü hakkında bildiklerimiz ve elektrikli otomobil üretimine karşı olan vizyonu.

1) Volkswagen, 2030 yılına kadar Avrupa’da satılan araçlarının% 70’inin tamamen elektrikli olacağını belirtmektedir. Bu değer yaklaşık olarak beş milyon otomobili temsil etmektedir. Bu nedenle, Alman devinin, arabalarının altına koymaya yetecek kadar aküye sahip olmasını sağlamak için ne yapacağı merak edilmektedir.

2) Volkswagen, pazartesi günkü etkinlikte pil üretimi ve tedarikiyle ilgili planları hakkında bilgi verecek. Otomobil üreticisinin elektrikli otomobil üretimini hızlandırması hakkında daha net bir bilgi vermesi beklenmektedir.  Volkswagen, Avrupa pazarlarında kompakt elektrikli ID.3 için güçlü bir talep görmektedir. Ayrıca Volkswagen, alıcıları arasında benzer popülariteyi yansıtmasını beklediği ID.4 elektrikli SUV’yi bu yıl piyasalara sürmüştür.

3) “Volkswagen’in Elektrikli Araçları Hakkında Bilmeniz Gerekenler” listemizin son konusu, Alman otomobil üreticisinin araç üretim maliyetlerini düşürmeyi amaçlamasıdır. Volkswagen’in elektrikli araçları için kullanacağı yeni bir pil hücresine ilişkin açıklama yapması beklenmektedir. Skoda ile birlikte Audi ve Porsche gibi lüks markaları da içeren Volkswagen Grubu, elektrikli araçları tesislerinden her zamankinden daha düzenli bir şekilde çıkarmaktadır. Bu yüzden Volkswagen, elektrikli araçlara geçişini hızlandırırken, giriş seviyesindeki arabalara güç sağlamak için araç maliyetini olabildiğince düşük tutmalarına yardımcı olabilecek bir bataryaya ihtiyaç duymaktadır.

İkinci El Volkswagen İlanları

İkinci El Elektrikli Araç İlanları

 

HENÜZ YORUM YOK