Ana Sayfa Haberler BYD’nin En Yeni Modeli: Sealion 7

BYD’nin En Yeni Modeli: Sealion 7

0
287

Türkiye’nin en çok satan elektrikli araç markaları arasında yer alan BYD, ürün gamının en yeni modeli Sealion 7’yi tanıttı. Avrupa’da ilk kez Paris Otomobil Fuarı’nda boy gösteren model, sportif SUV tasarımıyla dikkatleri üzerine topladı. Yüksek performans, pratiklik ve dinamizmi bir araya getiren modelin, Avrupalı kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verir nitelikte olduğunu söyleyebiliriz. Tamamen elektrikli ve şarj edilebilir hibrit motor seçeneklerine sahip BYD Sealion 7, markanın en gelişmiş teknolojilerini bir arada sunuyor.

BYD markasının Okyanus Serisi’deki en yeni tasarım olan Sealion 7; seriye Dolphin, Seal ve Seal U modellerinin ardından katıldı. Blade Batarya ve Cell-to-Body (CTB) gövde yapısıyla üst düzey performans sunan bu aracın, temelde dayanıklılık ve verimlilik yönünden öne çıktığı görülüyor. Dört tekerlekten çekişli versiyonuyla 0-100 km/s hızlanmasını sadece 4,5 saniyede tamamlayan Sealion 7, 230 kW’a kadar hızlı şarj desteği sunarak uzun yolculuklar için ideal bir seçenek oluyor. Maksimum 215 km/s hıza ulaşabilen Sealion 7, performansıyla kullanıcıları memnun edecek gibi görünüyor.

Çin’de 2023 yılında satışa sunulan Sealion 7, BYD’nin güncellenmiş e-Platform 3.0 EVO platformunu kullanan ilk Avrupalı model olacak. BYD Avrupa Genel Müdürü Michael Shu: “Blade Battery, cell-to-body teknolojisi ve lityum demir fosfat bataryamızın yanı sıra 23.000 rpm hız ve her saniyede 400 devir ile dünyanın en yüksek hızlı elektrik motoruyla donatıldı. Böyle bir rekora ulaşan tek şirketiz.” ifadeleriyle Sealion 7’nin performansına dikkat çekiyor. Bu heyecan verici tasarımın, ay sonu itibarıyla İngiltere’de satışa sunulması planlanıyor.

BYD Sıfır Modellerinin Özelliklerini ve Fiyatlarını İnceleyin!

HENÜZ YORUM YOK