Ford’un F-150 serisini bilmeyen yoktur. Ama senenin sonunda efsane bir modeliyle geldi. Ford F-150 Tremor , Duty Truck sınıfında yeni bir efsane olarak mı geçecek? Ford F-150 Tremor ile hem bir arazi canavarı hem de son teknolojiyi sonuna kadar kullanmış.

Engelleri Aşmak İçin Tremor Birebir Seçim

f-150

Diğer tüm F-150’ler gibi, Tremor da yüksek mukavemetli çelik çerçeve ve yüksek mukavemetli, üst düzey dayanıklı alüminyum alaşımlı gövde kullanır. 5,5 fitlik bir kabin, 3,5 litrelik EcoBoost ® V6 motor ve 10 ileri otomatik şanzıman ve standart dört tekerlekten çekiş ile SuperCrew konfigürasyonunda gelir . Standart, orta ve yüksek ekipman gruplarında mevcut olan F-150 Tremor, bir dizi standart ve mevcut özellik içerir. Tüm ekipman seviyeleri, çalışmayı off-road hünerle dengelemeye yardımcı olan temel süspansiyon donanımını paylaşır.

Gelişmiş Dış Tasarım

f 150

Kaput ve ön kısım, daha kaslı, agresif bir profil için yeniden tasarlanırken, karartılmış bir Ford ovaline sahip benzersiz bir ızgara, aynı zamanda iki ön kurtarma kancasını vurgulayan Active Orange imzalı Tremor rengiyle vurgulanır. Raptor’dan ilham alan arazi dışı sabit basamaklar, hasarı sınırlandırmak için gövdeye yakın monte edilirken, kesik bir arka tampon, iki arka kurtarma kancasını çevreleyen yüksek akışlı çift egzoz özelliğine sahiptir. Çamurluklarda, yatak yanlarında ve bagaj kapısında aktif Turuncu vurgulu arma görünür.

Neye İhtiyacınız Varsa Tremor’a Yükleyin

tremor

Tremor sahipleri, hafta içi iş ihtiyaçlarını karşılayabilir, ardından derin orman macerası veya 1.885 pound’luk oldukça geniş maksimum yük oranıyla kum tepelerinde eğlence için kolayca kır bisikletleri veya ATV yükleyebilir. Kamp için tamamen donatılabilir. Böylece yol sona erdiğinde müşteriler bir kamp alanı kurabilir. Belki daha heyecan verici, bu uzak kamp alanlarının kolaylıklardan yoksun olması artık gerekmiyor.

Üst Düzey Arazi Teknolojisi

tremorr

Tremor teknolojisi, müşterilerin gözcüleri sık sık durmaksızın dışarıda daha derine inmelerine yardımcı olmak için yol için üretilmiştir. Mevcut 360 derece kamera paketi, kamyonun etrafındaki engellerin kabin içi görünümünü sağlar ve ön görüş kamerası, öndeki tekerleklerin yolunu dinamik olarak göstermek için gerçek zamanlı bir lastik iz katmanı sağlar. 360 derecelik görüş ve arka görüş kameraları, kullanışlı bir ön panele monte edilmiş sert düğme ile daha yüksek hızlarda çağrılabilir.

İkinci El Satılık Ford F  İlanları

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here