Rolls-Royce Ghost Modeline Hazırlanıyor

4
1776
Rolls-Royce Ghost

Rolls-Royce, 2020 sonbaharında (Eylül-Aralık) ikinci nesil Ghost’u dijital olarak ortaya çıkarmaya hazırlanıyor. Şirket şu anda tamamen yeni lüks sedana son rötuşları yapmakla meşgul.

Yeni Ghost nasıl görünecek?

Yeni Ghost’un şu şuan ki Phantom gibi evrimsel bir tasarım dili edinmesi bekleniyor . İkinci nesil Ghost, arka menteşeli arka kapılar ve göze çarpan ızgara gibi unsurları korurken, ‘lazer’ farlar ve tam LED arka lambalar gibi daha modern dokunuşlara sahip olacak.

İç donanımda ise Phantom ve Cullian’a benzeyen bir tasarıma sahip olacak – dijital gösterge paneli yeni, daha büyük bir merkezi bilgi-eğlence ekranı ile çevrelenecek ve bu da saat ile çevrelenecek. Hava kanalları ve diğer kontrol yüzeyleri orta konsolun altına yerleştirilecek.

Rolls-Royce yeni Ghost hakkında resmi olarak ne duyurdu?

Rolls-Royce CEO’su Torsten Müller-Ötvös, potansiyel müşterilere yakın zamanda açık bir mektupta, ikinci nesil Ghost’un minimalizm yönünde yeni bir eğilimi yansıtacak bir tasarımla “Rolls-Royce’un en saf ifadesi” olacağını açıkladı.

Şirketin araştırmasının, bu segmentteki lüks otomobil alıcılarının minimalist tasarımlar için artan tercihler gösterdiğini ve yeni Ghost’un bunu yansıtacağını belirtti.

“Ghost, Rolls-Royce’un şuan ki en saf ifadesidir. Markamızın sütunlarını, Ghost müşterilerimizin ihtiyaçları ile mükemmel bir şekilde uyumlu olan güzel, minimalist, ancak son derece karmaşık bir yapıya sahip ve inanarak söylüyorum ki, hepimizin içinde yaşadığımız zamana mükemmel uyum sağlıyor ”

Yeni nesil Ghost’un temelleri ne olacak?

Yeni Ghost, çelik monokok şasisini BMW 7 Serisi ile paylaşan selefinin aksine yeni, ısmarlama bir platformda oturacak. Şaşinin ,Yeni Ghost’u eski modelden daha hafif ve daha sert hale getirmesi bekleniyor, ancak şirketin teknoloji, ekipman ve yalıtımdaki bir artışla ağırlıktaki azalmayı telafi etmesi bekleniyor.

Rolls-Royce Ghost’a ne güç verecek?

Selefinde olduğu gibi, yeni Ghost, BMW M760Li’de bulunan 6.6 litrelik çift turbo V12 ile güçlendirilecek . Ünitenin, dört tekerlekten çekişli ve yeni bir 8 vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmesi bekleniyor.

 

4 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here