Honda E İncelemesi: Gördüğünüz Bütün Kokpitleri Unutun

0
2397
Honda E inceleme
2020 Honda e

Honda Urban EV konseptini 2017 yılında ortaya çıkardı ve retro-fütüristik stili sayesinde büyük bir heyecanla karşılandı. Şimdi ise Honda E için üretim yapıldı ve gerçekten ilk konsept kadar iyi görünüyor.

Aynı zamanda gerçekten benzersiz bir iç mekana sahip olan Honda E, yılın en çok arzu edilen otomobillerinden biri olabilir. Bu kadar küçük bir otomobil için gerçekten etkileyici.

Ön İnceleme

Honda E, sıfırdan elektrikli bir araç olacak şekilde üretildi. Bu nedenle firmanın diğer arabaları ile hiçbir ortak yönü yok. Bu aynı zamanda Honda’nın ilk elektrikli arabası, bu yüzden gelecekteki EV’lerde kullanmak için bu gerçek bir teknoloji geliştirdi.

honda e arka
2020 Honda e

Yine de en heyecan verici olan şey, yeni nesil bir otomobile yakışan ekranlarla ve özelliklerle dolu iç mekandır. İçerideki ambiyans, şirketin yaptığı hiçbir araca benzemiyor.

Motor Özellikleri

Arka tekerleklere güç veren ve 152 hp ve 315Nm tork sağlayan tek bir elektrik motoru var. 220 km menzil sağlayan 35.5kWh pil ile çalışıyor. Bunun kulağa pek hoş gelmediğini düşünüyorsanız, haklısınız, birçok rakip artık tek şarjda en az 320 km gidebiliyor.

Ancak Honda, E’nin bir şehir otomobili olmasını istediği konusunda kararlı ve çoğu sürücünün küçük bir arabadan daha fazla kilometreye ihtiyaç duymayacağını düşünüyor. Dolayısıyla, şarj etmeye düzenli erişiminiz varsa ve kısa mesafeli bir yere gidip geliyorsanız, bu sizin için yeterli olacaktır.

Nasıl Görünüyor?

Urban EV konseptinin sıra dışı stili, retro esintili görünümlerin karışımı ve fütüristik ilhamla üretime fevkalade yakın bir şekilde getirildi. Gerçekten benzersiz ve trafikte sıradan arabalara göre baş döndürücü olmayı başaracaktır.

İç Mekan

honda e iç mekan

Dışarının benzersiz olduğunu düşünüyorsanız, içini görene kadar bekleyin. Gösterge panelinin üst kısmına, aracın tüm genişliğine yayılan ekranlar hakim. Ancak etkileyici bir şekilde görüşünüzü engellemez ve dikkat dağıtıcı değildir.

Sürücünün önünde geleneksel gösterge bölmesinin yerini alan bir ekran ve sağda bilgi-eğlence sistemi ayarlarını kontrol eden ve görüntüleyen iki ekran daha var. Bunlar, dijital aynalardan görüntüleri gösteren ekranlarla çevrilidir.

Bunun yanı sıra, şık bir ahşap gösterge paneli ve baştan sona kullanılan yüksek kaliteli malzemelerle hafif ve havadar bir his veren basit koltuk tasarımları ile havalı minimalist bir görünüm var.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here