Ana Sayfa İnceleme Mitsubishi L200: Yorulmak Bilmeyen İşçi

Mitsubishi L200: Yorulmak Bilmeyen İşçi

0
1538

2019’un sonlarına doğru piyasaya çıkan yeni nesil Mitsubishi L200, Japon pick-up’ın özelliklerini derinden değiştirdi. Tarz ve içerik bakımından daha modern olan Japon üreticisinin iş aracı, yine de DNA’sını yorulmak bilmeyen bir işçi olarak korudu. Kategorinin en üstünde yük kapasitesiyle ve hemen hemen her arazide hareket etmesiyle belirgin bir üstün yetenek ortaya koydu.

Mitsubishi L200’ün teknik veri sayfası aşağıdadır :

 Veri Sayfası
 koltukların sayısı 5
 Cassone 1.000 kg kapasite
 Güç kaynakları Dizel
 Sınıf Euro 6 d
 Cv / kW  150/110

 

Mitsubishi L200: Boyutlar

L200 gibi bir aracı seçenler kesinlikle bunu şehirde dolaşmak için yapmıyorlar. Bu nedenle, 5,3 metresi ile segmentin en kısalarından biri olmaya devam etmesine rağmen, pick-up’ın boyutlarının çok cömert olması şaşırtıcı değil. Özellikle dikkat çekici olan, 3 metre ile çok geniş bir kabinin keyfini çıkarmanıza olanak tanıyan, arkada oturanlara bile bol bol alan sunan dingil mesafesi.

Çift kabinli model; 1.52 metre uzunluğunda, 1.47 metre genişliğinde ve yanlar 47.5 santimetre yüksekliğinde. Araç 1000 kg taşıma kapasitesine sahip.

Boyutlar
Uzunluk 5,305 mm
Genişlik 1.815 mm
Yükseklik 1.780 mm
Dingil 3.000 mm

 

Mitsubishi L200: İç Mekan

Yeni nesle geçişte Mitsubishi mühendisleri, iç tasarımdan çok gövdenin görünümüne odaklandılar.

Yolcu bölmesi, içerik ve malzeme bakımından yenilenmiş olmasına rağmen, çok çekici olmayan, ancak genel olarak kararlı bir şekilde işlevsel bir boyuta sahip olan hatlar sunmaya devam ediyor. Modelin kullanım adresi göz önüne alındığında ikinci yön çok daha önemli.

Gösterge panelinin analog grafikleri her zaman net bir şekilde okunabilir ve yorumlanabilirken, saklama bölmesi sıkıntısı yoktur.

Bununla birlikte, gösterge panelinin merkezinde bilgi-eğlence sistemi tarafından iyi temsil edilen dijital bir dokunuş var. Bu, gözlerinizi yoldan çok fazla ayırmamanızı sağlayacak şekilde yükseğe yerleştirilmiş. Çok modern grafiklere sahip değil, ancak Apple CarPlay veya Android Auto ile senkronize etmenize izin veriyor.

Mitsubishi L200: Dış Mekan

Dediğimiz gibi en çok dikkat çeken dış mekanlar oldu. Ön kısım, her şeyden önce, modern LED teknolojisinden de yararlanabilen ince optik grupları kucaklayan krom profillerle genişleyen geniş merkezi ızgarayla artık daha masif ve kişisel bir görünüme sahip.

Arka kısımda daha basit çizgiler var. Kabin, onlarca yıldır modelin ayırt edici bir özelliği olan gövdeye uygun geleneksel eğik kesimi yeniden öneriyor. Vücudun yan tarafı çok ağır değil ve açıklık çok geniş, bu nedenle çok büyük nesneleri bile aşırı çaba harcamadan yüklemenize izin veriyor.

Dahası, gövdenin yeni hatları, modelin arazi yeteneklerini etkilemedi. Bunun kanıtı olarak da ölçümleri var: hücum açısı 30 derece, çıkış açısı 22 derece, rampa açısı 24 derece.

Motor Özellikleri

Mitsubishi L200 için mevcut olan tek güç aktarma organı 2,2 litre 150PS ve 400Nm tork’tur. Bu, önceki 2,5 litrelik ünitenin bir evrimidir ve manuel veya otomatik bir şanzımanla birleştirilebilirken, çekiş tüm tekerleklerdir ve üç mod arasında seçim yapmanıza olanak tanır: 4 × 44 × 4, azaltılmış veya 4 × 4 azaltılmış ve merkezi diferansiyel kilitli. Bunlara, gösterge panelinin alt kısmındaki uygun düğme aracılığıyla, arka diferansiyel kilidi işlevini eklemek mümkündür.

Ancak gerçek yenilik, sürüş yaptığınız zemini seçme sistemi tarafından temsil edilir, bu da şanzımanın yanıtını seçilen arazi türüne (toprak, çamur veya kar) göre iyileştirir.

2. El Araba İlanları

HENÜZ YORUM YOK