arabam.com

 

Tedarik araçları şimdi yayında!
Hemen inceleyin kar etme fırsatını kaçırmayın!
Arabam Tedarik
Ücretsiz İlan Ver
  • 2 dakikada ilan ver
  • İlanın hızlıca onaylansın
  • 8 milyon alıcıya ulaş
  • Aracını sat
Ücretsiz İlan Ver
Trink Sat
  • Araç bilgilerini gir, teklifimizi gör
  • Ücretsiz ekspertiz randevunu al
  • Güvenle ve zahmetsizce bize sat
  • 15 dakika içinde paran cebinde
Trink Sat

İkinci El Aston Martin Fiyatları ve Modelleri

(3 Sonuç)
Aramayı Kaydet Favori Arama Kaydedildi
Görünüm:
  Model İlan Başlığı Yıl
Kilometre
Renk Fiyat
Tarih
İl / İlçe
arabamcom - oto ekspertiz Uzman gözünden detaylı ekspertiz

Aston Martin Rapide 5.9

""GARDEN"" 2016 RAPİDE-S BAYİ ÇIKIŞLI FACELİFT

Gri
Karşılaştır Karşılaştırmadan Çıkar Favorilerimde Favoriye Ekle Gizle Göster
Göster

Aston Martin DBS Coupe

BARAN MOTORS 2019 ASTON MARTİN DBS COUPE SUPERLEGGERA JET BLACK

Karşılaştır Karşılaştırmadan Çıkar Favorilerimde Favoriye Ekle Gizle Göster
Göster

Aston Martin DB7 Volante

TARGET MOTORS 2000 ASTON MARTiN DB7 VOLANTE V12 KOLEKSİYONLUK

Karşılaştır Karşılaştırmadan Çıkar Favorilerimde Favoriye Ekle Gizle Göster
Göster

Bu ilanları incelemek ister misiniz?

Aston Martin Otomobil

Aston Martin'in İngiliz zarafeti, arabam.com'daki ikinci el ilanlarında sizi bekliyor. Ultra lüks araçlar üreten markanın, görenleri kendine hayran bırakacak pek çok farklı modeli bulunuyor. Üst segmentteki fiyatları sebebiyle sıfır alımlarda zorlanan kullanıcılar ikinci el fırsatlarını kaçırmıyor. James Bond filmleriyle ününe ün katan Aston Martin'ler, bu sebeple kalitesinin yanında nostaljik bir etki de taşıyor. Siz de her ayrıntısı özenle hazırlanan Aston Martin arabalardan birine sahip olmak istiyorsanız sayfamızdaki ilanlara göz atabilirsiniz. Tüm gözleri üzerine çekeceğiniz etkileyici spor araba modellerini şimdi keşfetmeye başlayın.

İkinci El Aston Martin Modelleri

Yüz yılı aşkın deneyimle birbirinden özel arabalar üreten Aston Martin, otomotiv dünyasında yüksek prestije sahip. Markanın tasarım detayları ve ortaya çıkardığı güçlü arabaların yanı sıra özel olmasının birkaç farklı sebebi bulunuyor. Bunlardan en önemlisi, insan gücünden hala büyük ölçüde yararlanıyor olması. Tamamen otomatize edilmiş bir üretim hattı yerine teknik ekibin el becerisinden ve uzmanlığından faydalanılıyor. Böylece ustalık ve etkileyici tasarımın bir araya geldiği Aston Martin modelleri ortaya çıkıyor. Markanın spor otomobil çeşitleri arasında bazı modellerin öne çıktığını söyleyebiliriz. Bunlardan biri Aston Martin Vantage. Hızı iliklerinize kadar hissedebileceğiniz bu arabanın sert tavan ve yumuşak tavan seçenekleri mevcut. Diğer yandan üretim yılına göre manuel ve düz vites seçeneklerini bulabilirsiniz. Beğeninizi kazanabilecek bir diğer model de DB11. Bu arabanın her ayrıntısında orantı dikkat çekiyor. V8 ve V12 twin-turbo motor seçeneklerine sahip olan DB11, performansın doruklarını hissedebilmenizi sağlıyor. Siz de Aston Martin fiyatlarını karşılaştırmak ve daha fazla modele göz atmak için sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Galeri ve Yetkili Bayilerden Aston Martin İlanları

Ultra lüks arabaları satın alırken güvenilir kaynaklar daha fazla önem kazanıyor. Bu sebeple satın alacağınız otomobili galerilerden ve yetkili bayilerden satın almayı tercih edebilirsiniz. Aramalarınızı kolaylaştırmak için sayfamızda farklı sekmeler yer alıyor. Üst bölümde yer alan Galeriden sekmesini ziyaret ederek web sitemizdeki galeriden satışı yapılan Aston Martin'leri kolayca listeleyebilirsiniz. İlan sayfalarının içerisinde, galerinin son 3 ayda kaç satış yaptığını görebilirsiniz. Ayrıca yetkili bayi sekmesine giderek Aston Martin'in yetkili bayiden 2. el satış ilanlarını inceleyebilirsiniz. Bu iki farklı kaynak için de satıcıların yetki belgelerinin olup olmadığını ilan sayfasında görebilmeniz mümkün. Yetki belgesi numaralarını T.C. Ticaret Bakanlığı'nın IETTS Yetki Belgesi Sorgulama ekranından kontrol edebilirsiniz. Diğer yandan satış yapan hesabın kaç senedir arabam.com üyesi olduğunu da görüntüleyebilirsiniz. Tüm bu bilgiler ışığında güvenilir bir satın alma süreci yaşamanız çok daha kolaylaştırıyor.

İkinci El Aston Martin Seçerken Hangi Özelliklere Dikkat Edilmeli?

İkinci el bir Aston Martin satın alırken dikkat etmeniz gereken birçok önemli nokta bulunuyor. Bunlardan ilki aracın kilometresi. Kilometre ne kadar düşükse araç o kadar az kullanılmış demektir ve bu da aracın fiyatını arttıran unsurların başında gelir. Aracın kaza durumu, değişen bilgisi ve boyalı parçaları kararınızı verirken dikkat etmeniz gereken unsurlardan. Aston Martin ikinci el arabalarda değişen parçalar, aracın piyasa değerini önemli ölçüde düşürebiliyor. Eğer satın almak istediğiniz arabanın değişen parçaları varsa net piyasa değerini öğrenmek için sitemizde bulunan "Arabam Kaç Para?" özelliğini kullanabilirsiniz. Detaylı bir ekspertiz yaptırarak belirtilen bilgilerin doğruluğunu da kontrol ettirmeyi unutmamalısınız. İhtiyaçlarınıza cevap verecek bir Aston Martin bulmak ve modelleri birbiriyle karşılaştırmak için sayfamızı keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Devam Et
Bu sayfa en son 10 Mayıs 2024 06:48 tarihinde güncellenmiştir.