arabam.com

 

Tedarik araçları şimdi yayında!
Hemen inceleyin kar etme fırsatını kaçırmayın!
Arabam Tedarik
Ücretsiz İlan Ver
  • 2 dakikada ilan ver
  • İlanın hızlıca onaylansın
  • 8 milyon alıcıya ulaş
  • Aracını sat
Ücretsiz İlan Ver
Trink Sat
  • Araç bilgilerini gir, teklifimizi gör
  • Ücretsiz ekspertiz randevunu al
  • Güvenle ve zahmetsizce bize sat
  • 15 dakika içinde paran cebinde
Trink Sat

İkinci El Ferrari Fiyatları ve Modelleri

(6 Sonuç)
Aramayı Kaydet Favori Arama Kaydedildi
Görünüm:
  Model İlan Başlığı Yıl
Kilometre
Renk Fiyat
Tarih
İl / İlçe
arabamcom - oto ekspertiz Uzman gözünden detaylı ekspertiz

Ferrari 458 Spider

ÖZEL PLAKALI full FERMAS bakımlı Ferrari 458 Spider

Karşılaştır Karşılaştırmadan Çıkar Favorilerimde Favoriye Ekle Gizle Göster
Göster

Ferrari California 4.3

SPEED'DEN 2011 FERRARI CALIFORNIA FERMAS ÇIKIŞLI HATASIZ/SERAMIK

Karşılaştır Karşılaştırmadan Çıkar Favorilerimde Favoriye Ekle Gizle Göster
Göster

Ferrari 458 Italia

BAYİ 2012 FERRARI 458 ITALIA_KARBON SERAMİK_FERMASBAKIM_GARANTİ

Karşılaştır Karşılaştırmadan Çıkar Favorilerimde Favoriye Ekle Gizle Göster
Göster

Ferrari 458 Italia

TARGET MOTORS 2012 FERRARİ 458 ITALIA

Karşılaştır Karşılaştırmadan Çıkar Favorilerimde Favoriye Ekle Gizle Göster
Göster

Ferrari 599 GTB F1

BAYİ 2007 FERRARI 599 GTB F1_HGTE.PAKET_KARBON_BOSE_HAFIZA

Gri
Karşılaştır Karşılaştırmadan Çıkar Favorilerimde Favoriye Ekle Gizle Göster
Göster

Ferrari F8 Tributo

BAYİ 2022 FERRARI F8 TRIBUTO 720 HP LİFT_JBL_CARBON_LAUNCH_HATASIZ

Karşılaştır Karşılaştırmadan Çıkar Favorilerimde Favoriye Ekle Gizle Göster
Göster

Bu ilanları incelemek ister misiniz?

Ferrari

Ferrari, 1946 yılında İtalya’da Enzo Ferrari tarafından kurulmuştur. Alfa Romeo yarış takımında pilot olan Enzo Ferrari, otomobillere olan ilgisi ve profesyonel olarak ilgilendiği yarış sporlarından edindiği tecrübelerden sonra kendi markasını kurmaya ve geliştirmeye karar vermiştir.

 

Marka 1947 yılında ilk otomobil modeli olan 125 S’yi üretmeye başlamıştır. Çok az sayıda üretilen bu özel model 12 silindirli motor sahipti ve 100 hp güç üretiyordu. İlk çıktığı günden itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve çok konuşulan model, spor otomobil kültürünün oluşmasında büyük rol oynamıştır.

 

125 S modelinin büyük beğeni toplamasının ardından harekete geçen Enzo, daha güçlü ve gelişmiş bir otomobil yapmak için çalışmalara başlamıştır. Kapalı tavana sahip ve 140 hp güç üreten 166 modeli 1948 yılında yola çıkmıştır.

 

Zaman içerisinde farklı otomobiller üreten ve geliştiren markanın 1960 yılında ürettiği 250 GTE modeli estetik tasarımı, geniş iç hacmi ve 240 hp güç üreten V12 motoruyla hem pistte hem de yolda kullanılacak bir araç olmuştur. İtalya’da otomobil yarışlarının yaygın olduğu dönemde piyasaya çıkartılan bu modelden sonra artık kullanıcılar hem yolda hem de yarışlarda kullanabilecekleri otomobillere yönelmeye başladılar.

 

250 modelinin geliştirilmiş versiyonu olarak 1962 yılında sadece 39 adet üretilen 250 GTO modeli üretildiği günden bugüne dek en sevilen Ferrari modelleri arasına girmeyi başarmıştır.250 GTO modeli 3.0 litre V12 motoruyla 300 hp güce sahipti. 

 

Yıllar içerisinde birçok farklı model geliştiren Ferrari 1980li yıllara geldiğinde çok daha modern tasarıma sahip ve yüksek performanslı araçlar üretmeye başladı. Pininfarina tasarım atölyesinde tasarlanan 348 modeli markanın modernleşme felsefesinin ilk adımıdır. Keskin ve sportif hatlara sahip olan otomobil geliştirilmiş aerodinamik yapısıyla oldukça dikkat çekmiştir.

 

Marka, 40.yılına özel olarak 1987 yılında 478 bg gücündeki F40 modelini üretti. F40 modeli marka için bir dönüm noktası olmuştur. Agresif tasarımı ve üretildiği döneme göre çok yüksek performansıyla markanın efsanesi haline gelmiştir.

 

1999 yılında tanıtılan 360 modeli markanın 2000li yıllara girerken benimsediği yeni tasarım anlayışının ön gösterimi niteliğindeydi. 395 hp güç üreten 3,6 litre V8 motora sahip olan araç modern dış tasarımı ve yumuşak hatlarıyla yeni nesil modellerin öncüsü olmuştur.

 

Ferrari 2000li yıllara hızlı bir giriş yapmıştır. Üretimi 399 adetle sınırlandırılan süper spor modeli olan Enzo’yu 2002 yılında satışa çıkarmıştır. 6,0 litre 12 silindir motora sahip olan bu özel otomobil tanıtıldığı andan itibaren dünyanın birçok yerinde büyük ilgi görmüştür.

 

F430 ve 458 modelleri ile agresif ve hırçın tasarımlarına devam eden marka geçmişinde olduğu gibi tekrar yüksek performanslı bir yol otomobili yapmak için çalışmalara başlamıştır.2011 yılında tanıtılan FF modeli hem pist hem de uzun yolculuklarda rahatlıkla kullanılabilecek bir model olmuştur. Diğer modellere göre daha geniş bir iç hacmine sahip olan otomobil konfor donanımlarıyla ön plana çıkmaktadır.

 

Ferrari İkinci El Fiyatları

 

Ferrari ikinci el arabaların fiyatları araçların özelliklerine göre değişim göstermektedir. Ferrari otomobilin model yılı, motor performansı, kilometresi ve hasar durumu fiyatlandırmayı etkileyen faktörlerin başında gelmektedir.

 

Ferrari ikinci el gibi otomobillerde belirli dönemlerde üretilmiş özel seriler vardır. Bu seriler normal bir modelden daha çok talep görmekte ve farklı şekilde fiyatlandırılmaktadır. Özel olarak sınırlı sayıda üretilmiş bazı Ferrari ikinci el arabalar model yılları ve kilometrelerine göre değerlendirilmektedir.

 

Araçların ortalama piyasa fiyatlarını gözlemlemek için Ferrari ikinci el ilanlarımıza giderek Satılık Ferrari ikinci el araçları inceleyebilirsiniz.

 

Arabam Kaç Para hizmetimizden yararlanarak merak ettiğiniz Ferrari ikinci el otomobilin özelliklerini seçerek Ferrari ikinci el araç fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ferrari araba ikinci el ilanlarımızı takip ederek Güncel Ferrari ikinci el fiyatlarını gözlemleyebilirsiniz.

 

Blog sayfamızı ziyaret ederek almak istediğiniz model ile ilgili birçok içeriğe ulaşabilirsiniz. Detaylı incelemelerin ve araştırmaların bulunduğu blog sayfamızda merak ettiğiniz otomobille ilgili nitelikli içeriklere ulaşarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

İkinci El Ferrari Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

 

İkinci el spor otomobil alırken dikkat etmeniz gereken en önemli hususlardan birisi aracın motor performansıdır. Otomobili yetkili veya özel bir servise götürerek motor kontrolü yaptırmalısınız. Alacağınız otomobil yüksek hacimli bir motora sahipse eğer gerekli kontrolleri yaptırmazsanız ilerde büyük maliyetlere katlanmak zorunda kalabilirsiniz.

 

Alacağınız otomobilin geçmişini mutlaka araştırmalısınız. Hasar kaydı sorgulama servisleri üzerinden aracın bilgilerini girerek daha önce bir kazaya karışıp karışmadığını sorgulayabilirsiniz. Alacağınız araç bir kazaya karıştıysa hasar tutarını ve onarılan parçaları öğrenerek aracın geçirdiği kazanın büyüklüğü ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Ülkemize ithal olarak getirilmiş araçların faturalarını talep edin ve gerekli kontrollerini sağlayarak aracın yasal yollar ile ülkeye getirildiğini doğrulayın.

 

Aracın kayıtlı servisinden servis listesini ve dökümlerini talep ederek aracın bakımlarının ve onarımlarının hangi sıklıkta ve ne düzeyde yapıldığı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Yüksek performanslı spor otomobiller performanslı kullanım sebebiyle yıpranmış olabiliyor. Alacağınız aracın mekanik kontrollerini yaptırdıktan sonra iç ve dış kısmını inceleyin. Yıpranmış, kötü onarılmış veya onarılmamış kısımlar varsa fiyatlandırmasını ona göre yapmalısınız.

 

Plaka ve şasi numarasıyla aracın üzerinde satışına engel olabilecek herhangi bir haciz veya borç olup olmadığını sorgulamalısınız.

 

Sıfır km ve İkinci el araç ilanlarımızı takip ederek hayalinizdeki Ferrari modeline sahip olabilirsiniz.

Devam Et
Bu sayfa en son 09 Mayıs 2024 23:31 tarihinde güncellenmiştir.