arabam.com

 

Uygulamada Aç
Tedarik araçları şimdi yayında!
Hemen inceleyin kar etme fırsatını kaçırmayın!
Arabam Tedarik
Ücretsiz İlan Ver
  • 2 dakikada ilan ver
  • İlanın hızlıca onaylansın
  • 8 milyon alıcıya ulaş
  • Aracını sat
Ücretsiz İlan Ver
Trink Sat
  • Araç bilgilerini gir, teklifimizi gör
  • Ücretsiz ekspertiz randevunu al
  • Güvenle ve zahmetsizce bize sat
  • 15 dakika içinde paran cebinde
Trink Sat

İkinci El McLaren Fiyatları ve Modelleri

(2 Sonuç)
Aramayı Kaydet Favori Arama Kaydedildi
Görünüm:
  Model İlan Başlığı Yıl
Kilometre
Renk Fiyat
Tarih
İl / İlçe
arabamcom - trink sat

McLaren GT 4.0

GÜZELLER OTOMOBİL 2020 MC LAREN 4.0 GT V8 620HP BOYASIZ KUSURSUZ

Karşılaştır Karşılaştırmadan Çıkar Favorilerimde Favoriye Ekle Gizle Göster
Göster

McLaren GT 4.0

2023 MCLAREN 750 S COUPE TURUNCU / SİYAH TR'DE TEK HAZIR !!!

Karşılaştır Karşılaştırmadan Çıkar Favorilerimde Favoriye Ekle Gizle Göster
Göster

Bu ilanları incelemek ister misiniz?

McLaren

McLaren, 1963 yılında profesyonel yarış pilotu ve otomobil tasarımcısı Bruce McLaren tarafından Britanya’da yarış otomobilleri üretmek için kurulmuştur. Formula 1’de farklı markaların üretmiş olduğu otomobillerle yarışan McLaren ekibi kendi yarış otomobillerini üretmek için harekete geçti.

 

M2B model yarış otomobili 1965 yılında tanıtıldı ve ilk kez 1966 yılında Formula 1 yarışlarında boy gösterdi. Ford’un geliştirdiği 3.0 litre sekiz silindirli motor ünitesine sahip olan M2B, markanın ilk Formula 1 aracı olarak tarihe geçti. Formula 1 takımı kurulduğu günden itibaren 12 kez pilotlar şampiyonluğu ve 8 kez markalar şampiyonluğu kazanmıştır.

 

McLaren Modelleri

Marka, uzun yıllar boyunca motor sporlarından elde edilen tecrübeler ile yeni bir otomobil üretmeye karar verdi. Bu otomobil hem pist kullanımına uygun hem de normal yollarda kullanılabilecek olan bir otomobil olarak planlanmıştı. Yoğun planlamaların ardından uzun süre üzerinde çalışılan süper spor otomobil McLaren F1 nihayet 1991 yılında tanıtıldı. 

 

F1 modeli sportif çizgileri, aerodinamik yapısı ve agresif görünümüyle karakteristik bir tasarıma sahiptir. Bu karakteristik süper spor otomobilde BMW’nin özel olarak geliştirmiş olduğu 627 hp güç ve 651 nm tork üreten 6.1 litrelik 12 silindirli atmosferik bir motor kullanılmıştır. Karbon fiber gövde yapısıyla 1140 kg ağırlığa sahip olan otomobil, hafifliğinin ve güçlü motorunun getirdiği avantajıyla maksimum 386 km/s hıza ulaşarak uzun yıllar boyunca dünyanın en hızlı yol otomobili olma ünvanını elinde tutmuştur.

 

F1 modelinin büyük beğeni toplaması üzerine marka yeni bir yol otomobili üretmek için harekete geçer. 2000 yılında Mercedes-Benz ile ortak olarak üretilmesi planlanan model için çalışmalar başlamıştır. Üzerinde yoğun mesai harcanan spor otomobil Mercedes-Benz SLR McLaren 2003 yılında tanıtılmıştır. SLR, uzun motor kaputu, sportif tasarım çizgileri ve agresif ön silüeti ile oldukça dikkat çekiyor. Mercedes-Benz mühendisleri tarafından özel olarak geliştirilen 617 hp güç ve 780 nm tork üreten 5.4 litre V8 motora sahip olan SLR, 2009 yılına kadar üretilmiştir.

 

SLR ve F1 modelleri sınırlı sayıda üretilmiş oldukça değerli iki spor otomobildir. Günümüzde modern klasik haline gelmiş her iki otomobil de özellikle koleksiyonerler tarafından satın alınmaktadır.

 

Marka 2012 yılında P1 modelini tanıtmıştır. 3,8 litrelik benzinli motora ve elektrikli ikinci bir motora sahip olan P1, her iki motoru da tam kapasitede çalıştığı zaman 916 hp güç ve 900 nm tork üretiyor. Hibrid destekli çift turboya sahip olan P1, SSG şanzımanın da desteğiyle 0-100 km hızlanmasına 2.8 saniyede ulaşırken maksimum 350 km hıza çıkabiliyor. 1395 kilogram ağırlığa sahip P1’de karbon seramik frenler kullanılmış. Genel olarak keskin hatları ve agresif görünümüyle oldukça sportif bir tasarıma sahip.

 

McLaren, 2018 yılına geldiğimizde yeni süper spor otomobili olan Senna modelini tanıttı. Otomobilin adı 34 yaşında hayatını kaybeden Brezilyalı Formula 1 pilotu Ayrton Senna’ya ithaf edilmiştir. 800 PS güç ve 800 nm tork üreten 4.0 litre V8 çift turbolu motora sahip olan Senna, 0-100 km hızlanmasını 2,8 saniyede tamamlarken maksimum 340 km hıza ulaşabiliyor.

 

McLaren, P1 modelinde kullanılan hibrit alt yapıyı geliştirerek 2019 yılında yeni hibrit hiper otomobili Speedtail’i üretmeye başladı. Yenilikçi ve modern dış hatlarıyla özellikle arka tasarımıyla dikkat çeken Speedtail statik karbon fiber kullanılarak üretilmiştir. Speedtail 4.0 litre çift turbolu v8 motorunun yanında 310 hp güç üreten elektrikli ikinci bir motora sahiptir. Her iki motorda tam kapasiteyle çalıştığında toplam 1035 hp güç ve 1149 nm tork üretmektedir. Bu egzotik otomobil maksimum 402 km hıza ulaşarak markanın en hızlı otomobili olmuştur.

 

McLaren İkinci El Fiyatları

McLaren ikinci el otomobillerin fiyatları çeşitli sebeplere bağlı olarak farklılık göstermektedir. Otomobilin motor hacmi, model yılı, donanımları, performansı, kilometresi ve genel durumu McLaren fiyatlarını etkileyen başlıca unsurlardandır. Güncel McLaren ikinci el fiyatları otomobilin üretim adedine ve bulunabilirliğine göre değişmektedir. Bazı modeller çok sınırlı sayıda üretildiği için özel koleksiyonlarda muhafaza edilmektedir.

 

Güncel McLaren ikinci el ilanlarımızı inceleyerek merak ettiğiniz modeller hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca McLaren ikinci el ilanlarımızı ziyaret ederek hayalinizdeki modelin donanım özelliklerini ve ortalama fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

 

Arabam Kaç Para hizmetimizden faydalanarak aklınızdaki McLaren modelinin özelliklerini girerek en hızlı şekilde en doğru piyasa fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

 

McLaren Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

McLaren modelleri gibi ikinci el premium spor otomobiller alırken öncelikli olarak dikkat edilmesi gereken, alınacak otomobilin yasal şartları taşımasıdır. Almayı planladığınız otomobil eğer yetkili bayisi tarafından ithal edilmeyip farklı bir kurum tarafından ithal edilmişse mutlaka faturası ve evrakları kontrol edilmeli ve vergilerinin eksiksiz bir şekilde ödenmiş olması gerekmektedir.

 

Borç sorgulama sistemi üzerinden aracın üzerinde satışa engel olabilecek haciz veya rehin olup olmadığı kontrol edilmelidir. Plaka ve şase numarasından ayrı ayrı hasar kontrolü yapılmalıdır. Plakanın yeni değiştiği durumlarda bazen geçmiş hasar bilgileri sisteme belirli bir süreden sonra yansıdığı için kesinlikle şasi numarasından da sorgulama işlemi yapılmalıdır.

 

Bu tarz premium otomobiller kesinlikle yetkili servislerine götürülmeli detaylı motor, kaporta ve mekanik kontrolleri yapılmalıdır. Otomobilin geçmiş dönemlerde yapılmış bakımlarının evrakları talep edilmeli ve bakımlarının zamanında ve eksiksiz yapıldığından emin olunmalıdır.

Devam Et
Bu sayfa en son 21 Kasım 2024 11:46 tarihinde güncellenmiştir.