arabam.com

 

Tedarik araçları şimdi yayında!
Hemen inceleyin kar etme fırsatını kaçırmayın!
Arabam Tedarik
Ücretsiz İlan Ver
  • 2 dakikada ilan ver
  • İlanın hızlıca onaylansın
  • 8 milyon alıcıya ulaş
  • Aracını sat
Ücretsiz İlan Ver
Trink Sat
  • Araç bilgilerini gir, teklifimizi gör
  • Ücretsiz ekspertiz randevunu al
  • Güvenle ve zahmetsizce bize sat
  • 15 dakika içinde paran cebinde
Trink Sat

Porsche Cayman Fiyatları ve Modelleri

(4 Sonuç)
Aramayı Kaydet Favori Arama Kaydedildi
Görünüm:
  Model İlan Başlığı Yıl
Kilometre
Renk Fiyat
Tarih
İl / İlçe
arabamcom - oto ekspertiz Uzman gözünden detaylı ekspertiz

Porsche Cayman

ÇİZGİ'DEN 2014 PORSCHE CAYMAN 2.8 PDK BOYASIZ DOĞUŞ BAYİ

Karşılaştır Karşılaştırmadan Çıkar Favorilerimde Favoriye Ekle Gizle Göster
Göster

Porsche Cayman

2012 PORSCHE CAYMAN -BAYİ-FULL BAKIMLI-2.9-265 BG-PDK

Karşılaştır Karşılaştırmadan Çıkar Favorilerimde Favoriye Ekle Gizle Göster
Göster

Porsche Cayman

BAYİ 2013 PORSCHE CAYMAN 2.7 PDK_CHRONO_BOSE_F1_20.JANT_BOYASIZ

Karşılaştır Karşılaştırmadan Çıkar Favorilerimde Favoriye Ekle Gizle Göster
Göster

Porsche Cayman

TARGET MOTORS 2011 PORSCHE CAYMAN 2.9 CHRONO

Karşılaştır Karşılaştırmadan Çıkar Favorilerimde Favoriye Ekle Gizle Göster
Göster

Bu ilanları incelemek ister misiniz?

Porsche Cayman Modelleri

 

Porsche, 1931 yılında Almanya’da kurulmuş bir otomotiv markasıdır. İsmini kurucusu olan Ferdinand Porsche’nin soyadından alan bu marka, günümüze gelindiğinde dünyanın en önemli spor otomobil üreticilerinden bir tanesi olmayı başardı. Şirket, sedan ve SUV’leriyle de otomotiv piyasasında varlık gösterse de Porsche denilince akla ilk gelen şey hala spor otomobil olmaya devam ediyor. Bu spor otomobil serilerinden en köklülerinden bir tanesi de şüphesiz Porsche Cayman.

 

Porsche Boxster olarak da bilinen Cayman, 1996 yılından beri farklı gövdelerde 4 farklı nesil olarak karışımıza çıktı. Ortadan motorlu 2 kapı ve 2 koltuklu olan Roadster modelleri Boxster olarak anıldı ve 3 kapı 2 koltuk olan modeller de Cayman olarak anıldı. Bu iki kardeşin küçük olanı Cayman, 1996’da üretilmeye başlanan abisinden yaklaşık 9 yıl sonra yani 2005 yılında ilk kez piyasaya çıktı. Günümüzdeyse Porsche 718 Cayman ve Porsche 718 Boxster’in üretimi hala devam ediyor.

 

Dünya çapında saymakla bitmez yarış galibiyetleri olan Porsche Cayman, bu alanda başarılara henüz doymuş sayılmaz.  Porsche Cayman’ın bu başarıları zaten performansını anlatıyor ancak biz de biraz bahsedelim. 350 beygirlik (257 kW) turboşarjlı motoru ile 0’dan 100’e 5 saniyenin altında ulaşabilen bu spor otomobil, karbon emisyonu ve yakıt tüketimi olarak da oldukça tatmin edici sonuçlarla dünya üzerindeki her canlıyı memnun ediyor. Evet, sadece müşterisini değil her canlıyı mutlu ediyor çünkü yüksek karbon salınımına sahip otomobilleri kullanmak, direkt olarak doğaya ve dolaylı olarak dünya üzerinde yaşayan tüm canlılara hasar veriyor.

 

Porsche Cayman Fiyatları

Porsche Cayman fiyat bazında değerlendirildiği niş bir kitleye hitap ediyor denilebilir. Bu durum sayesinde zaten bir Cayman sahibi olmanız bile sizi özel hissettirmeye yetecektir. Ancak bunun dışında Cayman sahipleri arasından da sıyrılmanızı ve benzersizleşmenizi sağlayacak birtakım kişiselleştirilebilir seçenekler de vardır. Bu seçenekler temelde Boxster, Boxster S, Boxster GTS, Cayman, Cayman S, Cayman GTS olarak 6 farklı biçimde ayrılır. 6 farklı çeşide ayrılması yetmezmiş renkleri ve opsiyonel eklentileri sayesinde de çok farklı zevklere hitap edebilen Cayman için sabit aralıklı bir fiyat düşünmek pek de olası durmuyor.

 

Ayrıca dünya çapındaki gerçekleşen ekonomik dalgalanmalara sayesinde de çeşitli fiyat dalgalanmalara şahit olan otomotiv sektöründe, fiyat tahmini yapmak yanıltıcı olacaktır. Bu sebepten beğendiğiniz aracı alabilme özgürlüğüne sahipseniz eğer küçük fiyat farklılıklarını umursamadan hayallerinizi otomobiline bir an önce sahip olmanızı tavsiye ederiz. Porsche Cayman hakkında detaylı bilgi almak ve Porsche Cayman fiyat listesi için internet sitemize göz atabilirsiniz.

 

İkinci El Porche Cayman Seçerken Hangi Özelliklere Dikkat Edilmeli?

2.el Porsche Cayman alırken dikkat edilmesi gereken özelliklerin belki de en başında yaşı yani üretim yılı geliyor. Sizin de tahmin edebileceğiniz gibi üretim yılı günümüze daha yakın olan araçlar hem performans açısından hem de teknoloji açısından daha gelişmiş bir düzeyde oluyor. Ancak spor otomobillerin vergilerinden kaynaklı bir de özel durum oluşuyor bu noktada. Belli bir yaşın altındaki otomobillerin daha az vergisi olduğu gerçeğiyle birlikte hangi özelliklerden taviz verebileceğinizi bilmek sizi ekonomik açıdan destekleyecektir.

 

İkinci el Porsche Cayman alırken üretim yılı dışında aracın kilometre değeri de oldukça önemlidir. Çünkü hassas araç tipleri olan bu spor araçlar uzun vadeli kullanımlarında kondisyon olarak çaptan düşmeye başlayabilirler. Tabi ki iyi bir sürücüden alacağınız bir spor otomobilin kilometre değerleri sadece bir rakamdan ibaret olacaktır. İyi bakıldığında oldukça uzun yıllar güzel performanslar ortaya koyabilen bu otomobil için söz konusu yıpranmışlık seviyeleri ikinci el Porsche Cayman fiyatları konusunda yapıcı etkilere sahiptir.

 

Ayrıca oldukça büyük meblağlar ödenerek alınan Porsche Cayman ikinci el otomobillerin kontrollerini mutlaka işinde uzman bir ekspertize göstermelisiniz. Hatta bunun üstüne kendinizin de birkaç deneme sürüşü gerçekleştirmesi oldukça faydalı olacaktır.

 

Ayrıca o muhteşem Porsche motorunun sesini aracın içinden duyabilme ayrılığına sahip olmak isteyenler Tüm Porsche Cayman modelleri arasında kendilerine en uygun olanını; sayfamızda aracın yılı, kilometresi, vites tipi, motor gücü gibi birçok kriterinize göre listeleyerek bulabilirler. Bunlar dışında “Değişensiz ve Boyasız” filtresini de aktif ederek daha az soru işaretleri uyandıran otomobilleri de inceleyebilirsiniz.

Devam Et
Bu sayfa en son 18 Mayıs 2024 11:42 tarihinde güncellenmiştir.